Atenție și precauții pentru angină bruscă

Atenție și precauții pentru angină bruscă

Angina (difina anginei) este o senzație de durere sau presiune la nivelul toracelui, cauzată de ischemie (lipsa alimentării cu sânge și, prin urmare, de oxigen la intrare) în mușchiul inimii, de obicei ca urmare a blocării sau a spasmelor în arterele coronare (vase care furnizează mușchiul cardiac). În timp ce angina poate provoca din anemie, aritmie sau insuficiență cardiacă, cauza principală a anginei este boala coronariană și este cauzată de ateroscleroza în arterele inimii.
Există o relație slabă între severitatea durerii și gradul de hipoxie în mușchiul cardiac (adică poate exista durere severă cu foarte puțin sau fără risc de infarct miocardic (atac de cord) și atacuri de cord pot să apară fără durere). Uneori, angina poate fi foarte severă, iar la începutul secolului XX angina era cunoscută ca un semn al morții iminente.
Mușchiul cardiac acționează ca o pompă pentru a furniza sânge în toate părțile corpului și mușchiul cardiac obține energia de care are nevoie (oxigen) pentru a efectua acea sarcină prin sângele pe care îl ajunge prin cele trei artere care îl hrănesc numite artere coronare sau coronare, iar angina sunt simptomele care apar la pacient atunci când Prevalența redusă a sângelui în arterele coronare care furnizează mușchii inimii, din cauza unui dezechilibru între consumul de aliment al inimii și procentul de alimente care îl ating.
Angina stabilă
Numită și angină de efort, această angină se referă la angina clasică asociată mușchiului cardiac ischemic. Un simptom tipic al anginei stabile este disconfortul toracic, diverse simptome după activitatea fizică (cum ar fi alergarea, mersul etc.) și foarte puține sau chiar niciun simptom în repaus sau după administrarea de nitroglicerină sub limbă.
Angină instabilă
Angina instabilă apare chiar și în repaus, care diferă de senzația de angină obișnuită și este neașteptată.
Mai periculos și se extinde mai mult decât angina stabilă, deoarece poate dura 30 de minute.
Nu dispare neapărat după odihnă sau după administrarea de medicamente pentru tratarea anginei.
Poate indica un atac de cord.
Simptome
Durere caracteristică în partea stângă a toracelui și în spatele sternului. Durerea este de tip compresiv. Se poate extinde până la umărul stâng, gâtul inferior și maxilarul inferior, până la mâna stângă și, uneori, se poate extinde către spate sau abdomenul superior. Există o caracteristică semi-permanentă în majoritatea cazurilor, care este apariția durerii cu efort și îndepărtarea acesteia Sfârșitul efortului sau al odihnei. Există, desigur, multe alte cauze ale durerii toracice, de aceea este necesar să consultați imediat un medic pentru alte examinări.
Principalele boli care provoacă blocaje ale arterelor inimii și, în consecință, angina sunt bolile de ateroscleroză, creșterea colesterolului dăunător, diabetul și tensiunea arterială ridicată. Trecerea sângelui se poate opri complet într-una din ramurile arterelor inimii din cauza coagulării care se produce în părțile înguste ale acestuia, astfel încât sângele se oprește complet din alimentarea acestei părți a mușchiului, iar mușchiul moare, iar acest lucru este cunoscut sub numele de infarct miocardic - unde simptomele diferă de ceea ce se întâmplă în angină. Pentru o lungă perioadă de timp, poate apărea în momente de repaus și uneori, când dormi cu senzații de greață și transpirație profuză sau poate apărea indigestie și poate provoca o senzație de frig extrem.
Cauzele anginei
Una dintre principalele cauze ale anginei este acumularea de substanțe grase (colesterolul) pe peretele arterei coronare, care începe la o vârstă fragedă înainte de vârsta adultă. În cazul în care precipitațiile grase continuă cu complicații în cadrul acestei depuneri, inclusiv sângerare, ulcerație și calcifiere, care duce la reședința sa, cum ar fi angina, poate apărea, de asemenea, ca o angină cerebrală care poate duce la moarte sau rahitism.
Îngustarea severă a arterelor sau blocarea completă, ceea ce duce la apariția simptomelor și există factori de risc care duc la apariția rapidă a aterosclerozei, cum ar fi vârsta și sexul. "Se produce mai mult la bărbați decât la femei, mai ales înainte de menopauză."
Există, de asemenea, un nivel ridicat de colesterol dăunător (mai mult de 200 mg / dl de sânge), hipertensiune arterială și fumat, care au un rol major în apariția anginei, și există și alți factori secundari, inclusiv densitatea scăzută a lipoproteinei cu densitate ridicată în sânge, apariția aterosclerozei coronare În familie, în special la o vârstă fragedă, diabet, obezitate sau obezitate, mobilitate redusă și unele tipuri de stres psihic sau psihologic.
Iar nivelul ridicat de colesterol din sânge înseamnă proporția de grăsimi totale din sânge și acestea diferă în funcție de obiceiurile alimentare diferite dintre popoare, iar procentul lor crește la persoanele care mănâncă multă hrană pentru animale și cu atât mai puțin la persoanele care mănâncă alimente vegetale.
Studiile și cercetările au dovedit că colesterolul ridicat crește riscul de arterioscleroză și rata infecției crește ori de câte ori nivelul colesterolului crește în sânge (se recomandă ca nivelul colesterolului să fie mai mic de 200 mg / dl de sânge). Hipertensiunea arterială (mai mult de 140/75) este un factor important de risc pentru angină, datorită neregularității fluxului de sânge în interiorul arterei, care provoacă modificări în interiorul căptușelii peretelui arterei și crește arterioscleroza coronariană, iar tensiunea arterială ridicată crește activitatea ventriculului stâng și duce Să se umfle și să crească nevoia de oxigen.
Cercetările științifice au dovedit, fără îndoială, că riscul de deces cauzat de blocarea arterelor inimii crește cu până la (70%) anual la fumători decât la nefumători și că procentul de deces subit la fumători este mai mare de două ori mai mare decât al nefumătorilor. Fumatul duce la creșterea aderenței trombocitelor din sânge sau la o contracție arterială datorată nicotinei, care are un efect astringent puternic.De asemenea, duce la o scădere a conținutului de oxigen ca urmare a inhalării monoxidului de carbon în țigări. Fumatul sau babysitting-ul.
Vezi si:
  1. Oferte și cadouri - reduceri exclusive pentru toate produsele
  2. Dezvăluirea profitului real de pe Internet, găsirea unui loc de muncă bun
  3. Cele mai bune jocuri pentru copii, băieți și fete, haine și încălțăminte
  4. Cele mai bune site-uri care fac bani din sondaj
  5. Cele mai bune site-uri de microservicii și experiențe de schimb
  6. Tricou de înaltă calitate - design și culori de toate dimensiunile
  7. Machiaj, îngrijire a pielii și părului - bijuterii și ceasuri
  8. Cele mai bune îmbrăcăminte și pantofi pentru femei și bărbați - pantaloni și jacheta
  9. Accesorii pentru casă - electrocasnice, electrocasnice
  10. Tutoriale exclusive - tutorial și videoclipuri tutorial
  11. Cărți și programe utile - aplicații specializate în toate domeniile
  12. Pagina de publicitate și publicitate - cele mai importante noutăți

No comments:

Post a Comment

놀라운 여성용 팔찌 모델보기

놀라운 여성용 팔찌 모델보기 모든 여성들은 귀중하고 고급 보석을 얻기를 좋아합니다. 금은 세계 광물의 주인이고 금은 귀금속이며 그것을 보는 모든 사람에게 밝고 눈부신 모양으로 구별되며 금은 여성을 아름답게하고 모든 여성에게 행복을 가져다주는 가...